Nick:AndreiSUPREME2
Nume real: Dobrescu Andrei-Alexandru
Level:7
Varsta in joc: 14
Varsta reala: 14
Factiuni precedente:Nu am avut nicio factiune precedenta
Factiune actuala : Pai imi doresc foarte mult sa intru in Grove Street.
De ce vrei sa faci parte din Grove Street? : In primul rand imi plac foarte mult mafiile si am mai fost in mafii si pe alte servere. Imi place foarte mult .
Ai mai fost in Grove Street? : Nu am mai fost in Grove Street.
Esti pregatit din punct de vedere al regulamentului , dm , safezone, war si al comenzilor? : Desigur , sunt foarte pregatit . Cum am mai spus am mai fost in mafie si pe alte servere.
Cat timp petreci pe SA:MP(ore) : petrec de obicei in timpul scolii intre 4-5 ore ,dar acum ca e vacanta petrec in unele zile si mai mult.
Cum te-ai descrie in realitate(minim 20 cuvinte):Salut , ma numesc Dobrescu Andrei-Alexandru dar prietenii ma striga Andrei. Am varsta de 14 ani si sunt clasa a 7 -a la scoala "Sf. Maria" din orasul Mizil , judetul Prahova. Tot in Mizil si locuiesc. Mizilul este un orasel situat la 30 km distanta de Ploiesti si 35 km distanta de Buzau. Orasul meu imi place foarte mult pentru ca nu este foarte aglomerat . Am foarte multi prieteni in acest oras si desigur si din alte orase . Sunt o persoana foarte sociabila si prietenoasa . Tin foarte mult la prietenii mei . Sunt si foarte respectos , harnic si inimos . Ma consider o persoana in care poti sa ai increde .Pe langa acestea sunt inalt si destul de slab. Practic handbal de perfoarmanta de la varsta de 7 ani si imi place foarte mult. Am foarte multe realizari in acest domeniu , cum ar fi : Locul 12 pe tara in anul 2014 , Locul 9 pe tara in anul 2015 si binemeritatul loc 7 pe tara in anul 2017. Ca realizari personale in acest domeniu am : de trei ori cel mai bun jucator la tureu , cel mai bun jucator la turneu DSA , si nominalizat pentru cel mai bun jucator in anul 2017, din pacate nu am castigat
. Ca hobby-uri mai am fotbalul , baschetul , tennisul si SAMP-u . Ma consider o persoana foarte activa careia nu ii place sa stea foarte mult in casa. Din pacate in aceasta perioada a anului , afara nu e un loc prea ok. Aceasta a fost descrierea mea.