BQGAMING RPG

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » BQGAMING RPG » Test forum » Aplicatii Lider- ON!

Aplicatii Lider- ON!

Posts 1 to 4 of 4

1

Model postare:
Nickname pe server

Varsta reala:
Ce alte jocuri mai joc?:
Ce vei face dupa terminarea liceului?:

Cea mai mare realizare pe BQGaming:
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:
Ai citit regulamentul liderilor?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?:
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:

(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata? De ce?:

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:

0

2

Varsta reala: Am vârsta de 16 ani.
Ce alte jocuri mai joc?: Joc doar SA:MP.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului voi aplica la academia de poliție.
Cea mai mare realizare pe BQGaming:  Sunt nou pe acest server, nu am reusit inca sa imi fac o realizare prea mare.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:  Diferit fața de alți lideri, fiind un server la inceput voi avea grija de facţiunea mea si cum imi aleg membrii. Nu o sa imi bat joc de functie si o sa fiu activ. De asemenea voi avea grija cum voi actiona in cazul in care un membru nu respecta regulamentul factiunii.
Ai citit regulamentul liderilor?:  Nu am gasit unul, dar am citit regulamentul general al server-ului.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):  Cum am mai specificat sunt nou pe server si inca nu am avut parte de o factiune, poate pe viitor.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: -
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?:  Este un server foarte bine pus la punct. Daca ma va deranja ceva voi sesiza acest lucru in speranta ca se va remedia.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am bun simț si sunt activ. Stiu sa am grija de o factiune si sa imi respect membrii factiunii fara a ma da superior.
(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat.
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:  Nu am fost intr-o mafie.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:  Nu am facut parte nici dintr-un departament.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am facut parte dintr-una.
Alte specificatii: Sper sa fiu unul dintre candidatii optimi si in rest o sa mai discutam pe server. Mulțumesc!

Last edited by DarKReD (2017-12-05 19:20:44)

0

3

Nickname pe server: ShoferT4xy

Varsta reala: 16
Ce alte jocuri mai joc?: League of legends, CSGO
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi merge ori la poli sau la medicina undeva...mai am timp pana atunci, momentan ma confrunt intre doctor si inginer :)

Cea mai mare realizare pe BQGaming: Rank 4 in lspd, + cumparare casa, si masini frumoase :)
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa interactionez mai mult cu playerii din factiune si nu numai, respectiv sa ii conving sa ia rpg mai serios.
Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe acest server nu am stat foarte mult, am incercat sa schimb factiuniile sa vad care se potriveste cel mai bine pentru mine. In schimb, pe b-zone am stat aproape un an in taxi ls , apoi m-am transferat la lspd unde am stat cred ca mai bine de un an (rank 4).
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 2 zile. Pentru ca eram nemultumit de leaderul factiunii.
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?: Faptul ca e un server foarte frumos ,dar sunt foarte putini playeri.. ar merita sa fie mai popular.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am simt civic, si sunt foarte serios in anumite privinte.

Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult 2 luni (pe alt sv). Mafiile sunt ok daca nu cauzeaza probleme civililor si politistilor.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am precizat mai sus (mai mult de un an). Departamentele sunt institutiile care asigura calitatea "rpg-ului".
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Aproape un an. La fel si ele asigura calitatea rpg-ului, bineinteles intr-un mod diferit de departamente.

0

4

Nickname pe server:StefanSkils

Varsta reala:15 ani
Ce alte jocuri mai joc?:Inca 3 jocuri.(Rust,CS:GO,Fallout 4)
Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi merge ori la poli sau la medicina undeva...mai am timp pana atunci, momentan ma confrunt intre doctor si inginer

Cea mai mare realizare pe BQGaming:Am cumpart un biz/o casa /si un infernus.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa interactionez mai mult cu playerii din factiune si nu numai, respectiv sa ii conving sa ia rpg mai serios.
Ai citit regulamentul liderilor?:Da, l-am citit.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Nam fost in nici o factiune.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Nam fost in nici o factiune.
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?:Faptul ca e un server foarte frumos ,dar sunt foarte putini playeri.. ar merita sa fie mai popular.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Pentru ca am simt civic, si sunt foarte serios in anumite privinte.

Ai fost banat vreodata? De ce?:Nu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Am stat cel mai mult 2 luni (pe alt sv). Mafiile sunt ok daca nu cauzeaza probleme civililor si politistilor.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:  Am precizat mai sus (mai mult de un an). Departamentele sunt institutiile care asigura calitatea "rpg-ului".
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Aproape un an. La fel si ele asigura calitatea rpg-ului, bineinteles intr-un mod diferit de departamente.

0

You are here » BQGAMING RPG » Test forum » Aplicatii Lider- ON!