BQGAMING RPG

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » BQGAMING RPG » New forum » CERERI ON

CERERI ON

Posts 1 to 2 of 2

1

Model postare:
Nickname pe server
Varsta reala:
Ce alte jocuri mai joc?:
Ce vei face dupa terminarea liceului?:
Cea mai mare realizare pe BQGaming:
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:
Ai citit regulamentul liderilor?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?:
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:
(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata? De ce?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:

0

2

Nickname pe server:StefanSkils

Varsta reala:15 ani
Ce alte jocuri mai joc?:Inca 3 jocuri.(Rust,CS:GO,Fallout 4)
Ce vei face dupa terminarea liceului?:Voi merge ori la poli sau la medicina undeva...mai am timp pana atunci, momentan ma confrunt intre doctor si inginer

Cea mai mare realizare pe BQGaming:Am cumpart un biz/o casa /si un infernus.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa interactionez mai mult cu playerii din factiune si nu numai, respectiv sa ii conving sa ia rpg mai serios.
Ai citit regulamentul liderilor?:Da, l-am citit.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Nam fost in nici o factiune.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Nam fost in nici o factiune.
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?:Faptul ca e un server foarte frumos ,dar sunt foarte putini playeri.. ar merita sa fie mai popular.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Pentru ca am simt civic, si sunt foarte serios in anumite privinte.

(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata? De ce?:Nu.

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Am stat cel mai mult 2 luni (pe alt sv). Mafiile sunt ok daca nu cauzeaza probleme civililor si politistilor.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:  Am precizat mai sus (mai mult de un an). Departamentele sunt institutiile care asigura calitatea "rpg-ului".
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Aproape un an. La fel si ele asigura calitatea rpg-ului, bineinteles intr-un mod diferit de departamente.

0

You are here » BQGAMING RPG » New forum » CERERI ON