BQGAMING RPG

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » BQGAMING RPG » New forum » CERERI ON

CERERI ON

Posts 1 to 4 of 4

1

Model postare:
Nickname pe server
Varsta reala:
Ce alte jocuri mai joc?:
Ce vei face dupa terminarea liceului?:
Cea mai mare realizare pe BQGaming:
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:
Ai citit regulamentul liderilor?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?:
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:
(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata? De ce?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:

0

2

Nickname pe server: St3faNYT
Varsta reala: 14
Ce alte jocuri mai joc?: Joc Counter Strike si League of Legends.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi intra la o facultate.
Cea mai mare realizare pe BQGaming: Am intrat in o mafie.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:  Suntem egali, fiecare cu gandirea lui..
Ai citit regulamentul liderilor?: Da.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): 3 zile, rank 2, Los Aztecas.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:  1 zi, membrii erau inactivi.
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?: Ca trebuie sa descuiem masina ca sa putem intra in ea.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Pentru ca, cred ca am o mentalitate destul de ok pentru a deveni lider, plus ca am mai fost lider pe alte servere.
(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei + 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.
Ai fost banat vreodata? De ce?: -
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am o parere foarte buna. Am stat 3 zile.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:  Una buna.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Una la fel de buna.

0

3

Nickname pe server Raul
Varsta reala: 17 ani.
Ce alte jocuri mai joc?: Joc doar SA:MP.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Facultate.
Cea mai mare realizare pe BQGaming: Pana acum nu am.
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa nu-mi bat joc de functie si sa fac o mafie unita.
Ai citit regulamentul liderilor?:  Desigur.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):  Nu am facut parte dintr-o factiune pe acest server pana acum.
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:  Nu am facut parte dintr-o factiune pe acest server pana acum.
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?: Nu ma deranjeaza nimic.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost lider si pe alte servere.
Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost.
Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:  Am o parere foarte buna, nu am facut parte.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am o parere buna, nu am facut parte.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Am o parere foarte buna, nu am facut parte.

0

4

Nickname pe server: ShoferT4xy

Varsta reala: 16
Ce alte jocuri mai joc?: League of legends, CSGO
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi merge ori la poli sau la medicina undeva...mai am timp pana atunci, momentan ma confrunt intre doctor si inginer :)

Cea mai mare realizare pe BQGaming: Rank 4 in lspd, + cumparare casa, si masini frumoase :)
Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa interactionez mai mult cu playerii din factiune si nu numai, respectiv sa ii conving sa ia rpg mai serios.
Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe acest server nu am stat foarte mult, am incercat sa schimb factiuniile sa vad care se potriveste cel mai bine pentru mine. In schimb, pe b-zone am stat aproape un an in taxi ls , apoi m-am transferat la lspd unde am stat cred ca mai bine de un an (rank 4).
Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: 2 zile. Pentru ca eram nemultumit de leaderul factiunii.
Ce te deranjeaza cel mai mult la BqGaming?: Faptul ca e un server foarte frumos ,dar sunt foarte putini playeri.. ar merita sa fie mai popular.
De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am simt civic, si sunt foarte serios in anumite privinte.

Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu

Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult 2 luni (pe alt sv). Mafiile sunt ok daca nu cauzeaza probleme civililor si politistilor.
Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am precizat mai sus (mai mult de un an). Departamentele sunt institutiile care asigura calitatea "rpg-ului".
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Aproape un an. La fel si ele asigura calitatea rpg-ului, bineinteles intr-un mod diferit de departamente.

APLICATIE PENTRU LEADER HITMAN AGENCY.

0

You are here » BQGAMING RPG » New forum » CERERI ON